Υλικά για 4 άτομα
8-10 κολοκυθάκια μικρά
3 πατάτες μέτριες
2 καρότα μέτρια
2 αυγά βραστά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
μερικά φύλλα άνιθο για άρωμα
Ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χυμό ενος λεμονιού
Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό, βράζουμε τα κολοκυθάκια με τις πατάτες και τα καρότα. Το κάθε λαχανικό έχει διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος οπότε λογικά θα χρειαστεί να βγάλετε πρώτα τα κολοκύθια, μετα τις πατάτες και τελευταία τα καρότα. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε μέτριους κύβους. Τα τοποθετούμε σε σαλατιέρα προσθέτοντας το κρεμμυδάκι, τα αυγά και τον άνιθο. Λίγο πριν σερβίρουμε τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου